Τι είναι η εξυπηρέτηση πελατών για εταιρείες;

Η υπηρεσία εξυπηρέτηση πελατών για εταιρείες είναι η τηλεφωνική εξυπηρέτηση των εισερχομένων κλήσεων της επιχείρησής σας από απόσταση. Είναι δηλαδή ένα σύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο, με εκπαιδευμένους agents (τηλεφωνητές/ τριες) το οποίο σύμφωνα με τις ανάγκες και τις οδηγίες σας, απαντά και εξυπηρετεί τους πελάτες σας. 

Βασίζεται στο μοντέλο outsourcing (εξωεπιχειρηματική ανάθεση), όπου ο επαγγελματίας αναθέτει την τηλεφωνική εξυπηρέτηση/ υποστήριξη σε έναν τρίτο.

Ουσιαστικά με την υπηρεσία της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης , ο επαγγελματίας αποκτά ένα εξελιγμένο τηλεφωνικό κέντρο εισερχομένων κλήσεων το οποίο δεν βρίσκεται στο χώρο της επιχείρησης και λειτουργεί εξ’ αποστάσεως.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα;

Λειτουργία Εκτός Ωραρίου

Η τηλεφωνική σας εξυπηρέτηση λειτουργεί 09:00 – 21:00. Μπορείτε να εξυπηρετήσετε τους πελάτες σας χωρίς να βρίσκεστε στο κατάστημά σας.

Τηλεφωνική Παραγγελιοληψία

Καταγράφουμε, ακούμε και μεταφέρουμε έγκυρα τα στοιχεία των πελατών σας και των παραγγελιών τους. Προσφέρουμε υπηρεσία upsell ή crossell ανάλογα με τις οδηγίες σας.

Upsell & Crossell

Ανεβάστε την μέση αξία της παραγγελίας σας με τις υπηρεσίες upsell & crossell. Αυξήστε τον ημερήσιο τζίρο σας ή προωθήστε στους πελάτες σας το προϊόν που έχετε σε προσφορά!

Επιβεβαίωση Παραγγελιών

Αν έχετε eshop ήδη, γνωρίζετε ότι όλες οι παραγγελίες σας δεν παραδίδονται. Κάποιες επιστρέφουν. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, θα επιβεβαιώσει και θα παρακολουθήσει όλες τις παραγγελίες, φιλτράροντας αυτές που δεν απαντά ή είναι λάθος το κινητό τους.

Κόστος

Επιλέγοντας την τηλεγραμματεία μειώνετε τα λειτουργικά έξοδα της επιχείρησής σας, καθώς η τιμολογιακή πολιτική διαμορφώνεται ανά κλήση και όχι σύμφωνα με το ωράριο.

Χρόνο & Χώρο

Παρέχουμε άμεσα εκπαιδευμένους agents, οι οποίοι από την 1η μέρα μπορούν να εξυπηρετήσουν με επαγγελματισμό και σεβασμό τους πελάτες σας. Λειτουργούν εξ’ αποστάσεως και προσφέρουν εξυπηρέτηση καθημερινά 09:00 – 21:00.

Πόσο Κοστίζει;

Starter
199
/μήνα
  • έως 2000 απαντημένες εισερχόμενες/ εξερχόμενες κλήσεις
  • 0,97€/ επιπλέον απαντημένη κλήση
Basic
299
/μήνα
  • έως 5000 απαντημένες εισερχόμενες/ εξερχόμενες κλήσεις
  • 0,83€/ επιπλέον απαντημένη κλήση
Professional
επικοινωνήστε
μαζί μας
  • περισσότερες από 5000 απαντημένες εισερχόμενες/ εξερχόμενες κλήσεις
  • 0,81€/ επιπλέον απαντημένη κλήση

Θέλω να μάθω περισσότερα για την εξυπηρέτηση πελατών